veckans lunch

V.5: här är veckans lunchmeny i 1934 Restaurang & Konferens

Restaurang 1934 serverar lunchbuffé alla vardagar – här är veckans meny

Välkommen att äta lunch hos oss måndag till fredag 11.30-14.00. Varje dag serverar vi en salladsbuffé efter säsong, en fiskrätt, en kötträtt och en pasta. Vi tycker att varje måltid ska avslutas med något sött därför har vi även en efterrätt, varje dag, efter lunchen.

Du hittar restaurangen på andra våningen i Sparbanken Lidköping Arena. Utanför arenan finns det gott om parkering utan avgift. Välkommen!

 

Lunch V5

MÃ¥ndag,

Kött: Korv Stroganoff med ris och saltgurka
Fisk: Pocherad kummel med hummersås samt kokt potatis

Tisdag

Kött: Stekt fläsk med löksås och brynt potatis
Fisk: Kokt torsk med stuvade räkor samt kokt potatis

Onsdag

Kött: Köttfärslimpa med bacon/fetaost, rödvinssås och stekt potatis
Fisk: Panerad rödspätta, basilikacreme och kokt potatis

Torsdag

Kött: Kycklingfile, chipotlecreme och rostad potatis
Fisk: Ugnsbakad lax, kall västerbottensås och dillpotatis

Fredag

Kött: Skomakarlåda
Fisk: Sprödbakad kummel, remoulade och kokt potatis

Veckans pasta

Tacokryddad köttfärssås.

Sallad, kaffe, paj/efterrätt ingår alltid
Måndag–fredag kl 11.30–14.00
Bordsbeställning: boka@nittontrettiofyra.se
boka@nittontrettiofyra.se
0704200067


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln