sfsafasfasf

TV. #VLBKLIVE​ REPRIS – Matchuppsnack och slutspelsval

Dubbla livesända studioprogram att vänta – på tisdag snackar vi både upp och ner Elitseriens sista omgång: “Kommer att analysera slutspelet” 

Elitserien lider mot sitt slut och Villa Lidköping har redan säkrat seriesegern. Innan man kan stänga ner grundserien så ska laget spela nittio minuter bandy mot Frillesås. #VLBKLIVE sänder dubbla program dagen till ära. Innan matchen får vi besök av Mattias Nilsson.

-Det är en spännande tid som väntar nu och vi vill börja bygga upp en slutspelskänsla direkt. Därför kommer vi inte bara, som vanligt att prata upp matchen, utan vi kommer även att livesända direkt efter matchen och slutspelsvalet. Vi kommer att stänga ner grundserien och analysera slutspelet med Johan (Sixtensson), säger Rasmus Abrahamsson, sociala medier- och webbansvarig. 

I det trettonde avsnittet av #VLBKLIVE​ pratar vi upp Villa Lidköpings sista grundseriematch mot Frillesås. Gäst är ingen mindre än forna spelaren, ledaren och numera styrelsemedlemmen – Mattias Nilsson. Vi får även besök lagens båda tränare.

#VLBKLIVE​​ startar med matchuppsnacket 18.00 med gäster och “stänger ner” grundserien runt 21.30.  Vi tar också emot DINA frågor plats i programmet. Skriv i chatten under tiden sändningen går så tar vi upp så många vi kan. Har du frågor innan sändningen? Maila: rasmus.abrahamsson@vlbk.se

(Ovan hittar du programmet inför matchen – du kan också klicka här för att komma till sändningen >>).


(Ovan hittar du programmet efter matchen – du kan också klicka här för att komma till sändningen >>).

Följ matchen

Match: Elitserien 2020/2021, omgång 26
Lag:  Villa Lidköping – Frillesås BK
Var: Sparbanken Lidköping Arena
Tid: 19.00
Liverapportering: VLBKLIVE PÅ TWITTER >>
Direktsändning: SPORTBLADETPLAY >>

BANNER MALL sport


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se