bptotter

Köp båtlotter och bli en av de åtta som får se slutspelet från läktaren – nya dragningar till varje match

Restaurangytorna fullbokade hela slutspelet – nu öppnas en exklusiv möjlighet att se slutspelet live vid köp av våra nya båt- och fritidslotter

Inför kvartsfinal 1 presenterar vi ett nytt sätt att stödja Villa Lidköping BK. Innan jul lanserades båt- och fritidslotteriet. Ett lotteri där du kan vinna en båt från Micore, robotgräsklippare från Lidköpings skog & trädgård eller matchekar på ICA Kvantum Hjertberg. Nu kryddar vi lotteriet med ytterligare utlottningar!

Blå-hjärtat kampanjen har nu inbringat över 1 miljon kronor! Företag och privatpersoner har ställt upp på ett fantastiskt sätt för vår fina förening. Blåhjärtat-kampanjen fortgår, men nu finns det nya sätt att stödja oss dessutom med riktigt bra priser i potten.

Dina lotter ger dig chans att vinna fina priser och en plats på läktaren under slutspelet

I båt- och Fritidslotteriet är 1: a priset en Micore Xw48sc till ett värde av 191 000 kronor, 2:a priset en Husqvarna Automower 430x till ett värde av 32 900 kronor och 3-6 priset matcheckar på ICA Hjertberg till ett värde av 20 000 kronor. Utöver detta ger vi alla som köper en lott under slutspelet en unik möjlighet att se bandy live. För varje lott du köper är du också med i utlottningen om att bli en av åtta i publiken, som är vad dagens restriktioner tillåter. Inför varje match kommer vi dra fyra vinnare som får ta med en person och stötta på plats. Efter varje match nollställs listan och nästa dragning kommer ske bland de som köpt lott inför nästkommande match.

Exempel:

Varje lott kostar 100 kr styck!

Vid köp av en lott har man också en lott i dragningen till livebandy under slutspelet. Vid köp av två eller fler lotter har man också två eller fler lotter i dragningen till livebandy under slutspelet, här ökar alltså chansen till att se livebandy.

Dragningen sker dagen innan varje hemmamatch i slutspelet för herr och dam (lotter sålda innan kampanjstart, före 26/2, gäller ej i dragningarna).

Efter dragningen har skett nollställs listan med namn och vi påbörjar listan för kommande match. Givetvis har du kvar din lott i båt- och fritidslotteriet med chans att vinna båt, robotgräsklippare eller matcheckar.

För att delta swishar man 100kr/lott, mejlar in sitt namn och telefonnummer till katarina.carlsson@vlbk.se – Då får man ett lottnummer tillbaka av Katarina. Väljer man att köpa fler lottnummer får man fler lottnummer tillbaka. Vi sparar också alla lotter samt fyller i på en lista vem som har köpt vilken lott. Önskar man hämta ut sin fysiska lott är man välkommen till kansli Villa. Annars vinst bevakar Villa Lidköping.

Har man inte swish kan vi erbjuda andra betallösningar, antingen kontant betalning eller med kort hos kansli Villa. Önskar man betala lotter via bankgiro är man välkommen att höra av sig till någon på kansli Villa så hjälper vi till med det också.

Swishnummer: 123 365 74 67

Klara datum för kvartsfinal och semifinal i Sparbanken Lidköping Arena är:

Kvartsfinal 1 onsdag den 3/3 Herr (Villa Lidköping – IK Sirius) – Vinstnummer: 2006, 1912, 149, 1970.
Kvartsfinal 3 söndag den 7/3 Herr (Villa Lidköping – IK Sirius) –  Vinstnummer: 2050, 2132, 2099, 2128.
Semifinal 2 lördag den 13/3 Dam (Villa Lidköping – Skutskärs IF)

Stort lycka till och tack för att du stöttar Villa Lidköping BK.


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se