Publik

Se dam- och herrlagets semifinaler på plats – köp Båtlotter och var med i utlottningen

Nu har du ny chans att se slutspelsbandy från läktarna – köp våra nya båt- och fritidslotter så är du med i utlottningen

Inför kvartsfinal 1 & 3 kunde man köpa båt- och fritidslotter och vara med i utlottningar om att få se livebandy. Nu är det dags igen. Inför damlaget- och herrlagets semifinaler. 

16 lyckliga och bandysuktande åskådare fick chans att se bandy från bästa sittplatserna i Sparbanken Lidköping Arena under kvartsfinalserien. Vid lunchtid på fredag kommer vi köra en ny utlottning och det bland alla som köpt båtlotter efter fredagens dragning och för er som köper lotter från och med NU. Du som köper lott är med i båda dragningarna.

Deadline för lottköp är 12.00, fredag 5 mars. Dragningen sker runt 13.00, samma dag. 

Ytterligare information:

Varje lott kostar 100 kr styck!

Vid köp av en lott har man också en lott i dragningen till livebandy under slutspelet. Vid köp av två eller fler lotter har man också två eller fler lotter i dragningen till livebandy under slutspelet, här ökar alltså chansen till att se livebandy.

Dragningen sker dagen innan varje hemmamatch i slutspelet för herr och dam (lotter sålda innan kampanjstart, före 26/2, gäller ej i dragningarna).

Efter varje enskild dragning har skett nollställs listan med namn och vi påbörjar listan för kommande match. Givetvis har du kvar din lott i båt- och fritidslotteriet med chans att vinna båt, robotgräsklippare eller matcheckar.

För att delta swishar man 100kr/lott, mejlar in sitt namn och telefonnummer till katarina.carlsson@vlbk.se – Då får man ett lottnummer tillbaka av Katarina. Väljer man att köpa fler lottnummer får man fler lottnummer tillbaka. Vi sparar också alla lotter samt fyller i på en lista vem som har köpt vilken lott. Önskar man hämta ut sin fysiska lott är man välkommen till kansli Villa. Annars vinst bevakar Villa Lidköping.

Har man inte swish kan vi erbjuda andra betallösningar, antingen kontant betalning eller med kort hos kansli Villa. Önskar man betala lotter via bankgiro är man välkommen att höra av sig till någon på kansli Villa så hjälper vi till med det också.

Swishnummer: 123 365 74 67

Klara datum för kvartsfinaler och semifinaler i Sparbanken Lidköping Arena är:

Kvartsfinal 1 onsdag den 3/3 Herr (Villa Lidköping – IK Sirius) – Vinstnummer: 2006, 1912, 149, 1970.
Kvartsfinal 3 söndag den 7/3 Herr (Villa Lidköping – IK Sirius) – Vinstnummer: 2050, 2132, 2099, 2128.
Semifinal 2 lördag den 13/3 Dam (Villa Lidköping – Skutskärs IF) – Dragning fredag 12/3.
Semifinal 1 söndag den 14/3 Herr (Villa Lidköping – Sandvikens AIK) – Dragning fredag 12/3.

Stort lycka till och tack för att du stöttar Villa Lidköping BK.

Mer information om din båt- och fritidslott – se nedan

I båt- och Fritidslotteriet är 1: a priset en Micore Xw48sc till ett värde av 191 000 kronor, 2:a priset en Husqvarna Automower 430x till ett värde av 32 900 kronor och 3-6 priset matcheckar på ICA Hjertberg till ett värde av 20 000 kronor. Utöver detta ger vi alla som köper en lott under slutspelet en unik möjlighet att se bandy live. För varje lott du köper är du också med i utlottningen om att bli en av åtta i publiken, som är vad dagens restriktioner tillåter. Inför varje match kommer vi dra fyra vinnare som får ta med en person och stötta på plats. Efter varje match nollställs listan och nästa dragning kommer ske bland de som köpt lott inför nästkommande match.


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se