digtala hälsning

Var med i den digitala busshälsningen på resan mot SM-finalen – publicera din egen hälsning i sociala medier

Den digitala busshälsningen  – en klassiker som nu blir digital: ”Vi vill se ett blått hav i sociala medier”

En klassiker när något av våra lag åker till en SM-final är att våra fantastiska supportrar vinkar av bussen från Sparbanken Lidköping Arena och en bra bit längs vägen. Nu vill vi göra samma sak, fast i sociala meder.

– Det är alltid lika härligt och peppande för våra spelare att få massvis med blåvita hälsningar vid avfärden mot finalen. Eftersom vi lever i en annorlunda vardag, där vi inte ska samlas, så vill vi nu istället uppmana folk att vinka av bussen, digitalt, säger Rasmus Abrahamsson, sociala medier/webbansvarig och fortsätter:

-Vi vill helt enkelt att man tar en bild eller spelar in en videohälsning med sin mobil som man sedan publicerar i sina sociala medier under hashtagen, #nittonskablitjugo. Det går även bra att skicka bilden/videon till oss.

Att tänka på om du publicerar på Instagram, ha en olåst profil och tagga vlbk_officiella. Oavsett plattform använd alltid #nittonskablitjugo.

-På samma sätt som våra supportrar alltid levererar på plats så vill vi nu se ett blått hav i sociala medier, vi ska försöka dela så många inlägg vi kan och jag tror att tjejerna kommer att uppskatta vartenda inlägg, avslutar Rasmus.

Bussen den lämnar Sparbanken Lidköping Arena runt lunchtid men era hälsningar ser vi gärna ramla in när som helst från och med NU!

#nittonskablitjugo #vlbk | Vill du skicka in din video? Maila: rasmus.abrahamsson@vlbk.se


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln