SOR3956

Elitserien Awards 2021 – Fem Villaspelare i årets lag

På lördag spelas SM-finalen mot AIK och Elitserien har delat ut priser till spelare som man tycker ska hyllas – här är spelarna som tillsammans bildar “Årets Lag”

Villa Lidköping herrar är redo för sin tredje raka SM-final och man spelar den på lördag mot AIK Bandy. När Elitserien presenterade “Elitserien Awards” och “Årets Lag” så fanns det med fem Villasplare.

Den tidigare storspelaren och Villa Lidköpings forna tränare Magnus Muhrén tog laget beserat på säsongens prestationer. Från Villa Lidköping hittar vi hela inre försvaret i form av Martin Johansson, Martin Andreasson och Ludvig Johansson. På mitten hittar vi Martin Karlsson och i fram, Christoffer Edlund.

– Det är både lätt och svårt att ta ut ett sådant här lag, men jag tycker att det bästa är att gå på de spelare som, enligt mig, har varit bäst på sina respektive positioner helt enkelt. Oavsett ålder, omgivning, förväntningar eller annat. Vissa spelare är fullständigt självskrivna och vissa kanske överraskar aningen mer, men summa summarum så är det här ett oerhört vasst lag med spelare som är guld värda för sina respektive klubbar. Den jag kan känna faller precis på målsnöret på grund av konkurrensen är kanske främst Joel Broberg i Villa Lidköping. Han har gjort det väldigt, väldigt bra i år, säger Magnus Muhrén.

elits aretslag 2021 herr v3


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se