guldbonus

Villa Lidköping tilldelades 200 000kr i guldbonus av Sparbanken Lidköping

Villa Lidköping tilldelades guldbonus av klubbens huvudpartner  – klubbdirektören hyllar Sparbanken Lidköping: ”Jag hoppas att de flesta Lidköpingsborna har blivit varse under det gångna pandemiåret, vikten av att ha en lokal Sparbank”

Guldet är i Lidköping. Inte ett, utan två. Villa Lidköping blev under de senaste två veckorna mästare med både dam- och herrlaget. Något som aldrig hänt i klubbens historia.

På torsdagen fick seniorlagens lagkaptener ta emot varsina guldbonusar från Villa Lidköpings huvudpartner, Sparbanken Lidköping. Totalt var det 200 000kr som Sparbankens VD, Fredrik Blad, delade ut på Nya Stadens Torg.

Klubbdirektör Jonas ”Sparris” Johansson hyllar Sparbankens enorma engagemang, inte bara för Villa Lidköping, utan hela föreningslivet och staden Lidköping.

Vad betyder det här för Villa Lidköping?

– Jag vill vända på frågan, vad betyder Sparbanken Lidköping för Lidköping. Jag hoppas att de flesta Lidköpingsborna har blivit varse under det gångna pandemiåret, vikten av att ha en lokal Sparbank. Dels så har man delat ut presentkort att nyttja i näringslivet, till alla sina kunder, vilket stärker den lokala handeln. Man har även stöttat föreningslivet där vi och alla andra föreningar har kunnat söka bidrag under en svår tid. Med det sagt så är vi otroligt stolta att få ha Sparbanken Lidköping som huvudpartner. Det engagemanget de har för Villa Lidköping betyder enormt mycket för att vi ska kunna vara på den nivån vi är och vi är extra tacksamma för att vi vet att de stöttar oss under tuffa tider. Den guldbonus som vi nu fått kommer givetvis bidra till en extra guldkant för föreningen och kommer att ha en avgörande betydelse för hur vi kommer landa i årets ekonomiska resultat.


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se