IMG 8508

Villa Lidköping skjuter fram säsongskortsförsäljningen – påbörjas efter sommaren

Villa Lidköping väljer att skjuta fram säsongskortsförsäljningen  – väntar in nya restriktioner: ”Planen vi jobbar efter förnärvarande är att förlängningsperioden blir efter sommaren”

Månadsskiftet april/maj brukar betyda förnyelse av säsongskort och senare nyförsäljningsperiod. Nu har Villa Lidköping valt att flytta fram den perioden till efter semester – detta på grund av dagens publikrestrektioner.

På grund av rådande situation och hur säsongen 2020/2021 blev, publikfri, så väljer vi att avvakta nya restriktioner från FHM (Folkhälsomyndigheten) innan vi startar vår förlängningsperiod av årskort.

Hur ser planen ut?

Planen vi jobbar efter förnärvarande är att förlängningsperioden blir efter sommaren, under augusti månad. Men, om nya direktiv kommer redan nu som medger publik efter sommaren, kan vi komma att ompröva detta och starta vår försäljning av säsongsplatser tidigare.

Villa Lidköping uppger i och med det här beslutat att hålla koll på www.vlbk.se eller klubbens digitala kanaler för de senaste uppdateringarna.


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln