FAB4833

Nu är vi igång – 30 lag startade igång säsongen när Villadagen gick av stapeln

Efter en säsong som gick i krasch så var äntligen Villa Lidköpings barn- och ungdomar samlade i samband med klassiska Villadagen

Den här säsongen kommer Villa Lidköping med 27 lag i seriespel, exkluderat skridskokul, dam- och herrlaget. En fantastisk siffra och i lördags samlades lagen för att kickstarta en ny bandysäsong med en förmiddag fylld med aktiviteter.

Det blev en dag i rörelse i form av:

• Hoppborgar
• Mat, dryck och snacks
• Fotbollsdart
• Tävlingar
• Intervjuer på scen
• Skott på A-lagsmålvakterna

Med andra ord byggdes det upp ett Villaland där barn- och ungdomar fick leka, tävla och umgås. Målet var som alltid att spelare, ledare, föräldrar, funktionärer och kanslipersonal ska starta igång en ny säsong tillsammans, på en plats där klubben har något för alla.

Villa Lidköping vill rikta ett tack till alla som var på plats och även till de samarbetspartners som gjorde dagen möjlig: Lidköpings Ljud & Ljus, Hoppborgarna, Sparbanken Lidköping, Tält & Montage, Sundlings Popcorn.


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se