SOR2179

Villa Lidköping är ett av lagen som ska spela Mästarcupen 2022

Ny säsong och ny försäsongsturnering – VSK Bandy bjuder in topp-4 från säsongen 2021/2022 att göra upp i Mästarcupen 

VSK Bandy har bjudit in Villa Lidköping, AIK och Edsbyns IF till Mästarcupen i början av september – en turnering som alltså kommer att spelas i ABB Arena den 2-3 september.

– Det känns jättekul med två så bra matcher. Det var en självklarhet att tacka ja när Mickael Carlsson (Huvudtränare Västerås) ställde frågan.  Det är dock tidigt på säsongen och man kommer att vara hyfsat matchotränade men det kommer ändå vara mycket prestige och spänna bröstkorgen attityd, vilket alltid är kul. Vi ser fram emot ett roligt dygn där vi som grupp får komma ihop och börja jobba på riktigt inför det som komma skall, säger Johan Sixtensson, huvudtränare i Villa Lidköping.

Bandypuls och VLT som livesänder alla fyra matcher, vilket ger en möjlighet att alla bandysupportrar har möjligheten att se bandy i absolut världsklass.

Fredag 2/9
17.00 | Villa Lidköping – AIK
19.00 | Västerås SK – Edsbyns IF

Lördag 3/9
13.00 | Förlorare 1 – Förlorare 2
15.00 | Vinnare 1 – Vinnare 2

Matcherna spelas 2×45 minuter med spolning i halvtid och mellan matcherna. Slutar en match oavgjort väntar förlängning 1×10 minuter enligt Sudden Death-principen. Är resultatet fortsatt lika väntar straffavgörande. 5 straffar var, sedan omgång för omgång.


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se