Tumme vlbk.se 800 13

Podcast | Säsongspremiär av “På 30 minuter” med Petter Björling

Villa Lidköping har startat igång en ny Elitseriesäsong på dam- och herrsidan. Nu startar också en ny säsong på poddsidan i form av “På 30 minuter” – ett koncept inspirerat från fjolårets “Vår väg mot Studenternas på 30 minuter” 

Rasmus Abrahamsson och Tobias Nordendorph kommer att med intressanta gäster och gräva fram berättelser ni aldrig hört förut och förhoppningsvis mycket skratt.

Säsongens första gäst kritade på sitt första Villakontrakt 2010 i ett gatukök och på fredag gör han match 401 i Villa Lidköping. Lyssna till Petter Björling om att nå milstolpen, hur han rankar Vänersborgs Ilja Grachevs målgest, och känslan inför fredagens heta derby.
Här kan du lyssna till Villas Bandypod:

Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln