Tumme vlbk.se 800 Aterstalld 1

Ballingslöv Lidköping blir ny silverpartner

Ballingslöv Lidköping ny silverpartner  – växlar upp sitt partnerskap: ”Att associera sig tillsammans med Villa är ett naturligt sätt för oss att nå ut till befintliga och nya kunder”

Ballingslöv i Lidköping har under flertalet år varit en partner till Villa Lidköping. Nu växlar företaget upp sitt partnerskap och blir ny silverpartner.

– Villa Lidköping är en välskött förening som engagerar många i Lidköping, att associera sig tillsammans med Villa är därför ett naturligt sätt för oss att nå ut till befintliga och visa sig för nya kunder. En annan del är nyttjandet av det nätverk som klubben har, det är en viktig del, att träffa andra partners helt enkelt. Sen är det extra kul att kunna stötta barn- och ungdomsidrotten då bandy ligger oss på Ballingslöv varmt om hjärtat, säger Martin Lindström på Ballingslöv.

Varför valde ni att växla upp och bli Silverpartner?

– Som jag beskrev ovanför så finns det många fördelar att samarbeta tillsammans med Villa. Att vi nu växlar upp som silverpartner går i hand i hand med att exponera oss bredare men också att kunna nyttja nätverket på ett annat sätt. Det är två viktiga delar för oss för att vi ska kunna skapa nya affärer.

Villa Lidköping och Ballingslöv är båda glada att få fortsätta att arbeta tillsammans för att stärka varandras varumärken och bygga för en stark och framgångsrik framtid.

Jakob Kaufmann, marknadsansvarig Villa Lidköping:

– Att företag väljer att förlänga med oss är ett kvitto på att vi tillsammans har gjort bra saker. Att Ballingslöv dessutom väljer att växla upp sitt partnerskap är såklart jättekul och vi ser fram emot att få Ballingslöv att växa samtidigt som deras stöttning stärker oss i vårt arbete.

> Vill du bli partner till Villa Lidköping? Läs mer i vår partnerfolder 


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln