320443086 432365315774078 1468370236845999223 n

Mat och dryck i samband med premiären – boka bord idag

Premiärhelgen är bara veckan bort och det är hög tid att boka bord i någon av våra mat- och dryckesområden – här är vinterns utbud 

Värm upp med mat i 1934, följ matchen från arenans bästa platser i en unik miljö eller boka plats på logeplanet med egna sittplatser.

Nu är det nära. Fredag den 27 oktober är det dags för seriepremiär i Sparbanken Lidköping Arena när IK Sirius kommer till Lidköping. Vi har sammanställt utbudet för mat, dryck, musik och skratt.

1934

RESTAURANG 1934

Upplev god kvällsbuffé i grym bandymiljö i vår restaurang Restaurang 1934!

Värm upp med mat i 1934 innan matchen med vanliga sittplatsbiljetter i Sparbanken Lidköping Arena. Perfekt matchvärmning.

I restaurangen gästas vi också alltid utav hemma- och bortalagets tränare som tillsammans med oss pratar upp kvällens drabbning.

Meny: här serveras en kvällsbuffé i form av en black and white med rödvinssås, bearnaisesås samt klyftpotatis. 

bp

BANDYPORTFÖLJEN

Har du inte upplevt Bandyportföljen, då har du missat något! Bandyportföljen måste upplevas!

Du följer matchen från arenans bästa platser i en unik miljö. I Bandyportföljen får du en egen sittplats längs med långsidan i Sparbanken Lidköping Arena – och inte nog med det, du sitter på tredje våning. Bandyportföljen är restaurang- och barytan för dig som vill kombinera mat, dryck och bandy på bästa sätt.

Meny: här serveras en grillbuffé med kött, kyckling, olika såser och grönsaker.

Vi ses uppe i Bandyportföljen!

loge
LOGEPLAN

Här erbjuder vi dig som företagare en egen loge, plats i loge eller plats vid mingelyta – där alla gäster får njuta av en 3-rätters middag som dukas upp 2 timmar före matchstart. Förrätt och varmrätt serveras innan match och dessert i halvtidspaus.

Sittplatser ingår till samtliga gäster och finns i direkt anslutning till logen.

Vill du boka? Kontakta jakob.kafumann@vlbk.se


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln