P1445682

Här är onsdagens meny i 1934 & Bandyportföljen

Ingen tid för vila – det är dags för ny hemmamatch mot Edsbyn och här är våra menyer i Restaurang 1934 & Bandyportföljen

Värm upp med mat i 1934 eller följ matchen från arenans bästa platser i en unik miljö med mat och dryck i arenarummet.

Nu är det nära. Onsdag den 1 november är det dags för ny hemmamatch i Sparbanken Lidköping Arena när Edsbyns IF kommer till Lidköping. Vi har sammanställt utbudet för mat, dryck, musik och skratt.

1934

RESTAURANG 1934

Upplev god kvällsbuffé i grym bandymiljö i vår restaurang Restaurang 1934! Värm upp med mat i 1934 innan matchen med vanliga sittplatsbiljetter i Sparbanken Lidköping Arena. Perfekt matchvärmning.

I restaurangen gästas vi också alltid utav hemma- och bortalagets tränare som tillsammans med oss pratar upp kvällens drabbning.

Meny:här serveras en tumlad fläskfilé tillsammans med hasselbackspotatis och portvinstuvad portabello

bp

BANDYPORTFÖLJEN

Har du inte upplevt Bandyportföljen, då har du missat något! Bandyportföljen måste upplevas! Du följer matchen från arenans bästa platser i en unik miljö. I Bandyportföljen får du en egen sittplats längs med långsidan i Sparbanken Lidköping Arena – och inte nog med det, du sitter på tredje våning. Bandyportföljen är restaurang- och barytan för dig som vill kombinera mat, dryck och bandy på bästa sätt.

Meny: här serveras en grillbuffé med kött, kyckling, olika såser och grönsaker.

Vi ses uppe i Bandyportföljen!


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se
Dela artikeln