P1746403

Fredagens menyer i 1934 & Bandyportföljen

Imorgon kommer Broberg/Söderhamn på besök och här är våra menyer i Restaurang 1934 & Bandyportföljen

Värm upp med mat i 1934 eller följ matchen från arenans bästa platser i en unik miljö med mat och dryck i arenarummet.

Nu är det nära. Fredag den 17 november är det dags för hemmamatch mot Broberg/Söderhamn i Sparbanken Lidköping Arena. Vi har sammanställt utbudet för mat, dryck, musik och skratt.

1934

RESTAURANG 1934

Upplev god kvällsbuffé i grym bandymiljö i vår restaurang Restaurang 1934! Värm upp med mat i 1934 innan matchen med vanliga sittplatsbiljetter i Sparbanken Lidköping Arena. Perfekt matchvärmning.

I restaurangen gästas vi också alltid utav hemma- och bortalagets tränare som tillsammans med oss pratar upp kvällens drabbning.

Meny: här serveras dijonbakad ryggbiff, rostad sötpotatis och konjakstoppad pepparsås.

Efter matchen är det dags för trubadur med Raddis som är en riktigt rutinerad Trubadur från Göteborg med många års erfarenhet från olika band, krogar och pubar mm. Han levererar Dansanta Covers med inlevelse och energi.

bp

BANDYPORTFÖLJEN

Har du inte upplevt Bandyportföljen, då har du missat något! Bandyportföljen måste upplevas! Du följer matchen från arenans bästa platser i en unik miljö. I Bandyportföljen får du en egen sittplats längs med långsidan i Sparbanken Lidköping Arena – och inte nog med det, du sitter på tredje våning. Bandyportföljen är restaurang- och barytan för dig som vill kombinera mat, dryck och bandy på bästa sätt.

Meny: här serveras en grillbuffé med kött, kyckling, olika såser och grönsaker.

Vi ses uppe i Bandyportföljen!


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se
Dela artikeln