bild vlbk.se

Köp dina julklappar och stötta Blåhjärtat

Köp dina julklappar samtidigt som du stöttar Villa Lidköpings samhällsprojekt Blåhjärtat – säkra dina klappar hos Club 50/50

Vill du säkra dina blåvita julklappar samtidigt som du stöttar samhället? Då har du kommit rätt. Nu kan du beställa fina julklappar, till ett förmånligt pris, där hälften av det du handlar för går till Villa Lidköpings samhällsprojekt Blåhjärtat.

Villa Lidköping har den här säsongen inlett ett samarbete med Club 50/50 – ett företag vars affärsidé går ut på att ge tillbaka 50% av det man handlar för till föreningen. Bolaget är ett Lidköpingsföretag med eldsjälar inom den lokala idrotten.

I första hand gäller samarbetet klubbens aktiva spelare som en typ av medlemsförsäljning men nu kan vi, tack vare ett fint samarbete, presentera en helt öppen webbshop som ger dig möjlighet att välja och vraka i hela sortimentet. Perfekt inför julen.

Av det du handlar för här går 50% direkt till Villa Lidköpings samhällsprojekt Blåhjärtat.

Blåhjärtat strävar efter att engagera alla samhällsgrupper och fokuserar på områden som hälsa, integration, jämställdhet och sysselsättning. För att få en djupare inblick i vårt arbete för ett bättre Lidköping, besök gärna vår webbplats www.blahjartat.se, eller ta del av några av våra pågående projekt som presenteras på sidan bredvid.

> Klicka här och surfa in på webbshopen som innehåller över 200 artiklar med allt från hem och inredning till kläder samt hem och trädgård

OBS! För att få hem dina varor innan Julafton så måste din order vara lagd senast torsdag 14 december. Du får sedan ett mail när det är dags att hämta ut dina varor. Din beställning hämtas sedan ut på Villa Lidköpings kansli om inget annat kommuniceras.


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln