FAB0740

Johan Lindblom inför annandagen mot Västerås

Damlaget redo för revansch  – dags för seriefinal mot Västerås på annandagen: ”Vi har skruvat på mycket från senast och det ska bli kul att få testa det mot bra motstånd”

Repris på SM-finalen, repris på semifinalen i Svenska Cupen men framför allt en ren seriefinal mellan Villa Lidköping och Västerås med start 15.00 på annandagen.

– Det ska bli oerhört kul att få mäta sig igen med Västerås. Ingen var nöjd med förlusten i Svenska Cupen och vi har skruvat på mycket sedan dess så det ska bli kul att testa det mot ett så bra motstånd, säger huvudtränare Johan Lindblom.

Det är två lag som så här långt inte har förlorat i Elitserien. Västerås har ”tappat” en poäng mot Sandviken och Villa Lidköping har gått rent. Det betyder att ettan och tvåan ställs mot varandra i Sparbanken Lidköping Arena. Lägg till mängder med landslagsspelare så förstår ni ju själva vad vi har att vänta.

– Annandag, två jättebra lag med mängder av duktiga bandyspelare. Det kommer bli en läcker match och jag hoppas att vi blir många som ska se den här matchen.

Målet från klubbens håll är att fler än 1055 personer ska ta sig till Sparbanken Lidköping Arena vid 15.00 för att se reprisen på SM-finalen. Blir man över den siffran så slås också publikrekordet på damsidan i Elitseriesammanhang.

– Alla kommer vara laddade till 110%, vi har laddat på inför den här matchen sedan i höstas så det är inga problem med laddningen.

Vad blir viktigt?

– Viktigt blir att komma först in i duellerna och komma därifrån med bollen. Framför allt så är det en match med två spelande lag, det skickligaste laget vinner.  Det är viktigt att vi vågar spela vårt spel och tar hand om bollen.

Med det sagt. Slut upp i arenan klockan 15.00 för damlagets seriefinal mot Västerås och stanna sedan kvar för att se herrlaget ta sig annan samma klubb – Västerås.

Din herrbiljett gäller även på dammatchen.

> Säkra dina biljetter här

annandagen 1

PUBLIKINFORMATION | ANNANDAGEN

Sparbanken Lidköping Arena öppnar 14.00 men behöver tömmas mellan dam- och herrmatchen.

14.00 | Insläpp Sparbanken Lidköping Arena, kiosker samt baren i Bandyportföljen öppet (Restaurang stängd p.g.a. dukning inför herrmatchen)
14.50 | Intro
15.00 | Dammatchen startar
15.45 | Halvlek dammatchen, kiosker samt baren i Bandyportföljen öppet (Restaurang stängd p.g.a. dukning inför herrmatchen)
16.45 | Matchen slut (Sparbanken Lidköping Arena måste tömmas)
17.00 | Insläpp Sparbanken Lidköping Arena, kiosker, Restaurang 1934 och Bandyportföljen öppet
18.50 | Intro
19.00 | Herrmatchen startar
21.00 | Efterfest i Restaurang 1934 med Trubadur

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

𝐁𝐈𝐋𝐉𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐅𝐎𝐑𝐌𝐀𝐓𝐈𝐎𝐍 𝟐𝟎𝟐𝟑/𝟐𝟎𝟐𝟒 (DAM):
Vuxen: 100:-
Pensionär: 80:-
Ungdom ståplats 13-19 år: 40:-
Barn 0-12 år ståplats: 0:- (vid målsmans sällskap – ej tillgängligt via webbokning, biljett behöver ej bokas)
Handikapp: 40/80/100:- (ledsagare fri entré)

𝐁𝐈𝐋𝐉𝐄𝐓𝐓𝐈𝐍𝐅𝐎𝐑𝐌𝐀𝐓𝐈𝐎𝐍 𝟐𝟎𝟐𝟑/𝟐𝟎𝟐𝟒 (𝐇𝐄𝐑𝐑):

Vuxen ståplats: 195:-
Pensionär stå: 160:-
Ungdom ståplats 13-19 år: 100:-
Sittplats: från 225:-
Barn 0-12 år ståplats: 0:- (vid målsmans sällskap – ej tillgängligt via webbokning, biljett behöver ej bokas)
Handikapp: 80/40/175:- (ledsagare fri entré)

*Vid köp av herrbiljett så ingår även damlagets match mot Västerås.

𝐊𝐎𝐌𝐏𝐈𝐒𝐏𝐀𝐊𝐄𝐓 – SLUTSÅLT

Ta med polarna på bandy! Du väljer mellan sittplats- eller ståplatsbiljetter där varje paket innehåller fyra matchbiljetter, men du betalar bara för tre. (Sittplats: 695:- ord. 900:- / (Ståplats: 525:- ord. 700:-)

𝐒𝐏𝐀𝐑𝐁𝐀𝐍𝐊𝐄𝐍𝐒 𝐅𝐀𝐌𝐈𝐋𝐉𝐄𝐋Ä𝐊𝐓𝐀𝐑𝐄:

Samla familjen och upplev dramatiken tillsammans med andra familjer till ett rabatterat pris på sittplats – vid köp av vuxen- och barnbiljetter. Begränsat antal platser gäller (Barn 50:- / Vuxen 225:-)

𝐊ö𝐩 𝐝𝐢𝐧𝐚 𝐛𝐢𝐥𝐣𝐞𝐭𝐭𝐞𝐫 𝐩å:

 > www.vlbk.se/biljetter

Det är även möjligt att köpa biljetter i förbutiken på ICA Hjertberg på Framnäs.

-VID KÖP AV BILJETT PÅ MATCHDAG I BILJETTKASSAN PÅ ARENAN TILLKOMMER EN SERVICEAVGIFT PÅ 20:- EXTRA PER BILJETT!-


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln