P1521826

Villa Lidköping och LOFA samarbetar

Villa Lidköping och LOFA samarbetar för föreningslivets bästa – du som besöker turneringen under helgen kan köpa matchbiljett för 50kr: ”Publik på läktarna oavsett idrott och arrangemang är en avgörande del för bådas verksamheter”

Till helgen är det dubbla hemmamatcher för Villa Lidköping samtidigt som årets stora Futsal-fest arrangeras i Idrottens Hus – nu samarbetar arrangörerna för föreningslivets bästa.

I helgen avgörs LOFA i Idrottenshus och på lördag är det dags för Villa Lidköpings herrar att möte Rättvik och damlaget ställs mot Sandviken.

För att den krocken av arrangemang inte ska påverka allt för mycket så väljer nu båda parter att samarbeta, både för publik och deltagande lag.

– Alla som besöker LOFA under helgen kommer få en biljett av oss, mot uppvisande av biljetten så får man köpa en biljett till båda våra hemmamatcher för 50kr. Vi kommer även att bjuda in samtliga deltagande lag till oss som en perfekt aktivitet efter lördagens matcher. Publik på läktarna oavsett idrott och arrangemang är en avgörande del för bådas verksamheter. Vi hoppas att det här samarbetet kommer ge stöd åt båda håll, säger Rasmus Abrahamsson, kommunikationsansvarig.

Välkommen till LOFA i Idrottens Hus 6–7 januari och Familjefesten i Sparbanken Lidköping Arena den 6 januari.

Villa Lidköping Herr – IFK Rättvik (14.00)
Villa Lidköping Dam – Sandvikens AIK (17.00)

> Läs mer om LOFA på www.lofafotbollen.se/events
> Läs mer om Familjefesten 

* Förtydligande! Alla som köper entrébiljett till LOFA kommer att få en fysisk biljett som man sedan visar upp för entrépersonalen vid Sparbanken Lidköping Arena. Lagen som deltar får entrébiljetter till båda Villamatcherna.


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln