blahjartat omslag

Välkommen till årets viktigaste match – #Blåhjärtatmatchen

Elitseriens sista hemmamatch blir till Blåhjärtatmatchen – matchen för att skapa ett starkare Lidköping och ett bättre samhälle

Vi alla minns den 31 januari för ett år sedan. Tillsammans med er samlade vi in hela 416 999kr i samband med ”Rosa Matchen” – till förmån för kampen mot bröstcancer. Nu är det dags igen, den här gången med målbilden att göra en god gärning för samhället.

Välgörenhetsmatcherna är numera en klassiker för Villa Lidköping. Varje säsong väljer klubben ut en hemmamatch och kopplar ihop den med olika projekt kopplat till välgörenhet och samhällsprojekt.

Den här säsongen är klubbens nya samhällsprojekt #Blåhjärtat ett stort fokusområde och då faller det naturligt att skapa ett arrangemang med just #Blåhjärtat i första rummet – välkommen till #Blåhjärtatmatchen.

Den 6 februari kommer Frillesås på besök till Lidköping. Den dagen vill vi samla hela vår Villafamilj i Sparbanken Lidköping Arena. Tillsammans med partners och publik vill vi skapa möjligheter för att fortsätta Villa Lidköping tack tillbaka till samhället.

𝐕𝐚𝐝 ä𝐫 𝐁𝐥å𝐡𝐣ä𝐫𝐭𝐚𝐭?

Inom ramarna för Blåhjärtat kommer det att genomföras en mängd aktiviteter och projekt som involverar barn, ungdomar och vuxna i Lidköping vad gäller hälsa, integration, jämställdhet och sysselsättning.

> Läs mer om våra nuvarande projekt på www.blahjartat.se

𝐕𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐮 𝐯𝐚𝐫𝐚 𝐦𝐞𝐝 𝐨𝐜𝐡 𝐛𝐢𝐝𝐫𝐚?

Blåhjärtat finansieras genom en kombination av offentligt stöd och externa samarbetspartners. Men alla är självklart välkomna att engagera sig – stora som små – därför vänder vi oss till alla som kan tänkas vilja bidra till Blåhjärtats uppstart och fortlevnad.

Swishnummer: 123 349 92 66
Bankgiro: 405 – 96 48

Varmt välkomna till grundseriens sista hemmamatch och matchen för ett starkare Lidköping och ett bättre samhälle.

FB OMSLAG


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln