FAB9557

Blåhjärtatmatchen | Företagare skänker pengar per åskådare

Säsongens viktigaste match spelas på tisdag — och bara din närvaro ger 20:- till Blåhjärtat och är viktig i kampen om seriesegern

Först ut var Elgiganten Företag Lidköping som har valt att skänka 10:- per åskådare som besöker Blåhjärtatmatchen mot Frillesås när Villa Lidköping kan säkra seriesegern på tisdagskvällen. Nu har ett företag blivit till tre och det betyder att insamlingen kommer att stöttas av minst 20:- per person som befinner sig i Sparbanken Lidköping Arena.

I skrivande stund är det sålt 2055 biljetter vilket betyder minst 41 100:- till Blåhjärtat. Ju fler vi blir, desto mer pengar till arbetet som går till att genomföra en mängd aktiviteter och projekt som involverar barn och ungdomar i Lidköping vad gäller bland annat: hälsa, integration, jämställdhet och sysselsättning.

Vill du vara med och bidra på andra sätt? Läs mer här >

Följande företag har valt att stötta med en gåva per besökare:

  • Elgiganten Företag Lidköping
  • Lahtis Tak & Bygg
  • Emstad

> Säkra din biljett, kom på matchen & stötta vårt samhällsprojekt

EMSTAD


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln