IMG 6959

Restaurang 1934 & Bandyportföljen | Boka ditt bord till kvartfinalerna

Det har blivit dags för säsongens höjdpunkt – SM-slutspelet 2024

Villa Lidköping vann Elitserien för fjärde gången på rad. Nu väntar derbykvartsfinaler. Vi drar igång på hemmaplan den 19 februari mot Gripen och biljetter och bord i våra restaurangområden finns nu att boka.

Måndag den 19 februari är det dags för kvartsfinal 1:5 mot Gripen Trollhättan. Välkommen på derbyt med en publikfest med bandy, mat och dryck. Den tredje kvartsfinalen spelas fredagen den 23 februari.

Du kan nu boka ditt bord i något av våra restaurangområden, Restaurang 1934 eller Bandyportföljen.

> Boka ditt bord här 
> Läs mer om slutspelet 

Restaurang 1934:

Upplev god kvällsbuffé i grym bandymiljö i vår restaurang Restaurang 1934! Värm upp med mat i 1934 innan matchen med vanliga sitt- eller ståplatsbiljetter i Sparbanken Lidköping Arena. Perfekt matchvärmning.

I restaurangen gästas vi också alltid utav hemma- och bortalagets tränare som tillsammans med oss pratar upp kvällens kvartsfinal.

Bandyportföljen: 

Har du inte upplevt Bandyportföljen, då har du missat något! Bandyportföljen måste upplevas.

Du följer matchen från arenans bästa platser i en unik miljö. I Bandyportföljen får du en egen sittplats längs med långsidan i Sparbanken Lidköping Arena – och inte nog med det, du sitter på tredje våning. Bandyportföljen är restaurang- och barytan för dig som vill kombinera mat, dryck och bandy på bästa sätt.

Vi ses uppe i Bandyportföljen.

Sparbanken Lidköping Arena öppnar 17.00 och matchstart är 19.00. 


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln