IMG 8831

Bandyfinalen | Biljettoptionerna slutsålda – extra optioner släpps på torsdag

Villa Lidköpings 500 biljettoptioner till Bandyfinalen är slutsålda – på torsdag finns en sista chans att garantera dig en plats på läktaren om Villa Lidköping avancerar till SM-final 

Bandyfinalerna närmar sig och medan lagen gör upp om platserna på isen, har du som Villasupporter haft chans att garantera din plats på den sektion klubben tilldelas vid en eventuell finalplats. 

Klubbarna fick till en början 500 biljettoptioner och samtliga är nu slutsålda. På torsdag kommer dock en sista chans för dig som vill garantera din plats i ABB Arena, 16 mars. Klockan 10.00 släpps nämligen 300 extra biljettoptioner. Vi säljer fram till på söndag 3 mars, oavsett om de är slut eller ej. 

> Säkra din finaloption här från och med torsdag 10.00

Här nedan hittar du all information som du behöver för att säkra din option.

Vad är en biljettoption till Bandyfinalerna?

Med en biljettoption garanteras du en plats på Villa Lidköpings lagsektion om klubben avancerar till SM-final, annars förfaller den och värdet på optionen tillfaller oavkortat till Villa Lidköping BK.

Vid eventuell finalavancemang så tilldelas du en länk via e-post från biljettleverantören (Tickster) som är giltig i 48 timmar. Om du inte nyttjar din länk så förfaller den och optionen blir förbrukad.

Optionen går endast att nyttja till herrmatchen då arrangörens “Dubbelbiljett” till dam- och herrmatchen är placerad på Sektion B och finallagens sektioner är på A och C.

Vad kostar en biljettoption?

En option kostar 100:- och hela det beloppet tillfaller oss som klubb. Optionen garanterar dig sedan alltså möjlighet att köpa en biljett till ordinarie pris på den sektion som klubben blir tilldelad av arrangören, före alla andra. Finallagens sektioner är alltid ståplats.

Så många optioner finns det och så köper du

Det finns endast 300st biljettoptioner kvar från och med torsdag 10.00 och det är först till kvarn som gäller!

> Säkra din finaloption här från och med torsdag 10.00


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln