IMG 8831

Supporterinformation | Marsch och tider

Till helgen är det dags för Bandyfinalerna i Västerås –  Nu är det klart med supportersamling och marsch i Västerås innan herrfinalen 

Villa Lidköping kommer att ladda upp inför herrfinalen på Brasserie Stadsparken och Bierkeller som ligger i centrala Västerås. Vill du äta Bandyfrukost innan damfinalen så rekommenderar vi Good Morning Hotel.

Eftersom damfinalen startar redan klockan 11.00 erbjuder Good Morning Hotel, Slånbergsgatan 1, bandyfrukost redan från klockan 9.00 med fullständiga rättigheter. Bokning görs enklast via denna hemsidan www.eventwest.se där det även finns möjlighet till prisvärt boende.

Till er som enbart besöker herrmatchen finns det två andra uppladdningsplatser. Brasserie Stadsparken, Bierkeller och LION Bar kommer hålla öppet för Villasupportar. Bierkeller och Lion Bar öppnar klockan 11.00 medans Brasserie Stadsparken öppnar klockan 12.00. De båda ställena ligger på Stora Gatan ett stenkast ifrån varandra.

– Vi vet att det optimala hade varit en samlingsplats, men på grund av begränsat antal ställen med tillräckligt stora lokaler är detta bästa lösningen, säger Jakob Kaufmann, marknadsansvarig.

Nybergs Buss kommer stanna i närheten av Stora Gatan och släppa av de som önskar för att sedan åka vidare till Blåsbo IP som är bussparkeringen för bussar från Lidköping. Det kommer troligtvis bli en marsch som avgår någonstans i närheten av Stora Gatan till arenan runt 14.15. Mer information kommer närmare lördagen. Se till att samlas och sjung upp tillsammans, erat stöd på läktaren kommer bli avgörande!

> Till Brasserie Stadsparkens hemsida
> Till Bierkellers hemsida
> Till Lion Bars hemsida

LION BAR


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln