valkommen gurra youtube

TV | Gustaf Nilssons första intervju

Villaprodukten får chansen – Gustaf Nilssons dröm har blivit sann: ”Där här är en barndomsdröm”

SM-guld med P19 och SM-guld med herrlaget. Nu har Gustaf Nilsson skrivit på sitt första seniorkontrakt med Villa Lidköping.

– Det känns jättebra. Det här är en stor barndomsdröm, det känns jättespeciellt att få chansen på riktigt nu. Det här betyder jättemycket för mig, det visar på att jag gjort något som klubben tycker är bra och jag känner att jag är redo att ta det här klivet.

> Lyssna till Gustaf här eller i spelaren nedanför

Klubbdirektör Jonas ”Sparris” Johansson om Gustaf Nilsson.

– Gustaf har under säsongen visat att han brinner för bandy. Seriös träning har gjort att han utvecklats både fysiskt som speltekniskt. Han har haft en framträdande roll i vårt P-19 lag men också representerat såväl LAIK i allsvenskan som Villa Lidköping i herrarnas elitserie.

– Vi hoppas och tror att Gustafs utveckling skall fortsätta på ett likvärdigt sätt under kommande säsong då han fullt ut kommer att tillhöra vårt herrlag och att vi funnit en spännande offensiv spelare för framtiden. Vi säger välkommen till Elitserien och Villa Lidköpings herrlag, Gustaf!


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

 

Dela artikeln