d1af

Dafgårds tar över arenan på fredag – Boka bord till Dafgårds Takeover

Ett västderby kryddat med lokal matglädje från Dafgårds – på fredag kör Dafgårds en total Takeover av arenans matområden

På isen spelas derbyt mot IFK Vänersborg och vid sidan om isen väntar ett nytt koncept i Sparbanken Lidköping Arena när Villa Lidköping och Dafgårds bjuder in till en unik upplevelse i vad vi valt att kalla ”Dafgårds Takeover”.

Villa Lidköping har ett långvarigt och framgångsrikt samarbete med Dafgårds. Under fredagens derby mot Vänersborg kommer vi tillsammans att lyfta fram detta partnerskap ännu tydligare.

Dafgårds finns på plats för att berätta mer om företaget som arbetsplats, och all mat som serveras på tredje våningen, i restaurangen och på logeplan kommer uteslutande att bestå av Dafgårds produkter. Dessutom kommer kioskerna att erbjuda spännande nyheter ur Dafgårds & Billys sortiment.

– Villa Lidköping är mycket stolta och glada över det starka samarbetet med Dafgårds och det ska bli superspännande att testa ett helt nytt koncept i våra mat- och kioskområden, säger Jakob Kaufmann, klubbchef i Villa Lidköping.

🍽 Boka bord redan nu – platserna är begränsade och kvällen kommer att bli något alldeles extra.
👉 Upplev en matchkväll där det bästa av Lidköping möts: bandy i världsklass och mat från vår lokala stolthet Dafgårds.

> Klicka här för att boka ditt bord till Dafgårds Takeover

DAFGÅRDS TAKEOVER-MENY

Meny Restaurang 1934 (Takeover Dafgård):
Långbakad fläsksida, glaserad och bakad med lök, äpple och timjan. Serveras med potatispuré, rödvinssås, picklad rödlök, rårörda lingon och fänkålssallad.
Kvällsbuffépris: 245 kr

Meny Bandyportföljen (FULLBOKAT):
Pulled pork, potatisbröd, coleslaw, picklad rödlök, guacamole, rödkålssallad och ananassalsa.
Portföljbuffépris: 169 kr (vuxen), 99 kr (barn)

Meny Loge (Takeover Dafgård):
Förrätt: Västerbottenpaj med skagenröra, citron och dill, toppad med gräslök.
Varmrätt: Långbakad fläsksida, glaserad och bakad med lök, äpple och timjan. Serveras med potatispuré, rödvinssås, rårörda lingon och fänkålssallad.
Dessert: Läckerbit med smörkola, färskost och hallon.

Logebokning: jakob.kaufmann@vlbk.se


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

Dela artikeln