Villa spelar kvartfinal mot Vänersborg i natt

11 oktober 2014 16:15
4-5 (1-2)

Igår hade Patrik Nilsson målkalas men idag var det David Karlssons tur.

Det blev en första halvlek som var ganska svajig, Neftyanik var laget som hotade mest framåt och Villa laget som fick kontra. Halvleken vägde alltså lite över till Neftyaniks fördel men resultatet var ändå 3-3 i paus genom ett mål av David Karlsson och två stycken av Tim Persson. Det var ett Villa som satte dom få chanserna dom fick och ett Neftyanik som inte var lika heta framför mål.
Andra halvlek startade Neftyanik med bra fart och det var ett Villa som fick försvara sig. Det var ändå Villa som lyckades göra 4-3 genom David Karlsson från en härlig passning av Lars Fall och det var sedan samma kille som kunde sätta dit 5-3. Vid den här perioden i matchen var det Villa som kunde spela runt bollen på sin egen planhalva och vårda bollen, men dem skapade inte så mycket.
I slutskedet av matchen var det bara press från Neftyanik, Villa fick enbart försvara sig och försöka stå emot. Martin Johansson och Martin Andreasson gjorde bland annat ett par svettiga brytningar långt ner på Villas planhalva. Neftyanik lyckades få dit 5-4 genom lagkaptenen Stebletcov Evgeny men närmare kom dom aldrig.
– Det känns riktigt bra att få spela kvartsfinal mot Vänersborg inatt, säger en nöjd Tobias Nyberg.
Detta betyder alltså att det blir ett västderby i Sandviken då Villa spelar kvartsfinal mot Vänersborg inatt klockan 23:45.

Villa Lidköping: 2×6

Domare: Christoffer Aidesjö, Thomas Persson, Christoffer Eriksson, Mats Eriksson.