Isträningen avklarad!

Villa Lidköping gjorde idag officiell träningspremiär på is. Det blev en fantastisk kväll med dryga 650 personer på läktarna.

Nya som gamla spelare hälsades välkomna till årets säsong, det bjöds på kaffe och korv och de 300 första fick var sin t-shirt med texten “Jag var där, ispremiär 2011/2012”.

Kön ringlade sig långt innan portarna slogs upp klockan 18.00.
-Helt sjukt vilket intresse det är, myste Villas mycket nöjda klubbchef Jonas “Sparris” Johansson. Redan 1,5 timma innan träningen började så köade folk, det är 25 grader och sol, så ni förstår hur hett det är med bandy i Lidköping fortsatte han.

Dessutom fick vi bjuda våra trogna supportrar på ett nyförvärv (se annan artikel), vi tyckte att de som kom hit mitt i högsommar värmen för att titta på en träning skulle få nyheten först innan vi skickade ut det till pressen, avslutar Jonas Johansson om nyheten om att Erik Olovsson var klar för Villa Lidköping.