Nytt kontrakt för Henrik Larsson

Villa Lidköping och Henrik Larsson är överens om ett nytt avtal för de kommande tre åren.
Henrik vars kontrakt skulle gått ut efter denna säsong har i år spelat till sig en ordinarieplats som västerhalv och gjort det på ett förtjänstfullt sätt.
Villa Lidköpings klubbchef Jonas Johansson kommenterar:
– Alla som känner Henrik och som har följt honom genom åren vet att det funnits en otrolig potential i killen, han har med sin teknik och skridskoåkning en förmåga att leverera i många olika situationer såväl offensivt som defensivt.
Dessutom är Henrik en otroligt föreningslojal spelare som alltid ställer upp för föreningen och är ett föredöme för våra ungdomar och en god ambassadör för vår verksamhet.
Han är kanske den främste publikfavoriten med en stor plats i hjärtat på våra fans, och det betyder mycket för såväl dem som oss att Henke nu bestämt sig för att förlänga, avslutar Jonas.

Villas tränare Ari Holopainen:
– Henrik är en spelare med ett stort register som alltid kämpar och gör sitt yttersta både på match och träning.
Att han nu spelat som ordinarie efter flera år som varit lite till och från känns jätteroligt, han har verkligen jobbat hårt, trott på sig själv och aldrig givit upp och det har nu givit resultat.
Jag vet att det finns ytterligare kapacitet att ta fram och det skall vi jobba gemensamt med att få fram så Henke fortsätter sin utveckling de kommande åren hos oss.

Henrik Larsson:
– Jag har varit i Villa de senaste sex åren och trivs otroligt bra med både laget, föreningen, supportrarna och staden.
Jag hoppas nu kunna ta nästa steg i min utveckling och bli en ännu bättre spelare både individuellt och för laget.
Att spela som halv är något jag trivs riktigt bra med och det spelet skall jag utveckla under mina kommande säsonger i Villa.

Dela artikeln