Villa Lidköping och Johan Malmqvist förlänger

Villa Lidköping och försvararen/mittfältaren Johan Malmqvist är överens om att förlänga det avtal som tecknades inför förra säsongen om 1+2 år, det innebär att Johan kommer att representera Villa t.o.m. säsongen 2013/2014.

Villa Lidköpings klubbchef Jonas Johansson:
– Johan är en egen Villaprodukt och vi gläds åt hans utveckling hos oss den senaste säsongen. Efter ett par år i Ale Surte så kom Johan tillbaks som en mer harmonisk och balanserad spelare med bra självbild och revanschlusta som gjort att han tagit plats både på och vid sidan av planen.
En tuff spelare med ett fantastiskt skott som kan spela såväl libero som back eller defensiv mittfältare.

Hans klubblojalitet är enorm och för oss är det viktigt med spelare som spelar för klubben och laget, det tror jag kommer att göra oss ännu starkare i framtiden, avslutar Johansson.

Johan Malmqvist om förlängningen hos Villa:
– Att få möjlighet att komma tillbaks till Villa efter åren i Surte kändes oerhört bra för mig då jag har både familjen, hus och jobb här i Lidköping. Dessutom var jag otroligt revanschsugen sedan min senaste sejour i Villa och ville verkligen tillbaks på elitnivå.

– Året som gått har varit fantastiskt och det är ju ett otroligt drag kring bandyn i Lidköping. Dessutom så fick jag uppleva en sm-final och dit vill man ju tillbaks så fort som möjligt igen. Säsongen inleddes ju lite trevande både för min egen och lagets del, men efter hand lossnade ju spelet för laget och även för egen del.

-I år har jag provat att spela både libero, back och defensiv mitt. Det har varit en härlig utmaning och så länge jag kan bidra med något i mitt spel som tillför laget något positivt så är jag nöjd, avslutar Malmqvist.

Dela artikeln