Villa och Christoffer Norin överens om nytt avtal

Villa Lidköping har skrivit ett nytt 2-års avtal med Christoffer Norin (1+1år).

Avtalet undertecknades på söndagskvällen och innebär att Villa Lidköping nu har tecknat avtal med i princip hela den trupp som spelade sm-finalen på studenternas för några veckor sedan.

Villas klubbchef Jonas Johansson:
– Att Christoffer valt att förlänga med oss känns otroligt positivt. Christoffer är en Lidköpingstalang med ett stort hjärta för klubben, lojal och fast beslutsam över att bli en etablerad elitseriespelare i Villa.
Dessa parametrar tillsammans med träningsflit och talang borgar för att Christoffer har alla möjligheter att nå sina uppsatta mål såväl kortsiktigt som långsiktigt.

Christoffer Norin om att signerat med Villa igen:
– Det känns jättebra nu när beslutet är tagit. Det har givetvis varit stimulerande och spännande att så många olika föreningar hört av sig, men det har också varit påfrestande mentalt med alla samtal som blivit. Jag och Erika (flickvännen) har bollat alternativen fram och tillbaka och kommit fram till att detta kändes bäst för oss.
Villa har hela tiden varit nummer ett för mig och det är här jag vill vara och utvecklas, förhoppningsvis kommer det innebära att jag tar en ordinarie plats i laget framöver, avslutar Norin.

Truppen i övrigt:
– Vad det gäller övriga truppen så handlar det om att vi skall komma överens med Patrik Gustafsson som pendlar från Nässjö. Vi för en positiv dialog och jag hoppas att vi skall ha en lösning klar inom kort. ”PG” utvecklades fantastiskt bra i slutet av säsongen och var en viktig spelare för oss i slutspelet. Han slutade på 25 poäng och det var i den nivån vi hoppades på att han skulle landa detta första år, han kommer förhoppningsvis bara att bli bättre och bättre de kommande åren om han stannar hos oss.

I övrigt så är ju truppen intakt från i fjol så när som på Erik Olovsson som fick lämna, och Andreas Erkenborn som valde att sluta. Petter Björling tar ju klivet upp som 1:a års senior vilket innebär att vi har samma antal seniorer i truppen som i fjol.

Vi kommer att flytta upp 1-2 juniorer och ev. ta in en ny spelare i truppen, det är alltid bra att få in någon ny röst i gruppen. Samtidigt tror vi på långsiktighet och kontinuitet och att förädla och utveckla den grupp som varit i princip den samma i tre år och spelat semi två år och spelade final i år, avslutar Johansson

Dela artikeln