Villa Lidköping BK auktionerar ut använda och signerade matchtröjor till förmån för Bissen Brainwalk.

Pengarna som Villa Lidköping BK får in för tröjan kommer sedan att skänkas till Bissen Brainwalk.

Vad är Bissen Brainwalk?
Kortfattat är Bissen Brainwalk en insamling till forskningen om hjärnans sjukdomar som drivs av Mathias "Bissen" Larsson som bland annat blivit svensk mästare med VSK bandy och 2010 fick en hjärnblödning. Bissen överlevde tack var hjärnforskningens framsteg, tio år tidigare hade han avlidit. Som ett mål i sin rehabilitering bestämde sig Bissen att gå runt hemstaden Köping med sina närmaste vänner och anhöriga på årsdagen av hjärnblödningen. Allihop skulle skänka en mindre summa pengar till hjärnforskningen. Bissen fru skapade också ett facebookevenemang och resultatet blev att hjärnfonden fick in drygt 100 000 kronor. Året efter kunde de såklart inte låta bli att göra om det, och målet för 2013 är att totalt passera en halv miljon kronor. Vill du veta mer om Bissen Brainwalk så besök gärna: http://www.bissenbrainwalk.se/

 

Tim Perssons hemmatröja från säsongen 2012/2013. SÅLD FÖR 1825:-

Tim Perssons hemmatröja från nuvarande säsong (12/13). Tröjan är använd under inledningen av säsongen men var av fel storlek vilket gjort att den blev över när rätt storlek levererades. Därför kan vi nu auktionera ut den innan säsongen är slut. Tim har såklart signerat tröjan för att få upp priset ytterligare. Klicka här för att komma till auktionen på Tradera».

Daniel Skoogs hemmatröja från säsongen 2011/2012. (Auktionen slutar 9 mars)

Daniel Skoogs tröja från förra säsongen, använd under hela säsongen. Bland annat under säsongens sista match, nämligen SM-finalen på NCC Studenternas IP den 25 mars. Köp den och bär den på SM-finalen på Friends Arena 17 mars i år! Den är självklart signerad av Daniel. Klicka här för att komma till auktionen på Tradera».

Tim Perssons bortatröja från säsongen 2012/2013. (Auktionen slutar 12 mars)

Precis som hemmatröjan så fick Tim fel storlek på bortatröjan och har därför haft denna tröja under säsongsinledningen, exempelvis då han gjorde mål på bortaplan mot Ljusdal. Och precis som hemmatröjan så levererades rätt tröja efter ett tag och därför har Du nu möjligheten att köpa denna signerade matchtröja innan säsongen är slut och samtidigt stödja hjärnforskningen. Klicka här för att komma till auktionen på Tradera»

Dela artikeln