nyheter default

Träningsläger

Träningsläger VillaDamlag

Vi skulle varit på Såtenäs egentligen men varit tvungna att flytta detta läger till Lidköping då verksamheten på Såtenäs tyvärr inte tillåter detta denna gång. Men vi kommer genomföra lägret som vi planerat med samma innehåll.

Vi hoppas givetvis att alla gör sitt yttersta för att kunna delta på hela lägret, om det inte går så vill vi att ni i anmälan säger vilka tider och dagar ni kan vara med på så vi kan planera för mat mm. Säg även till om du har någon form av allergi mm. som kan påverka vår matbeställning. OBS!!! Vi vill att ni anmäler er så fort som möjligt eller allra senast söndag 11/8 till Pajen på mess/samtal 0708693472, har du frågor så får du mer än gärna ringa.

Lördag 17/8

09:00 Samling/Ombyte för ispass i Arenan (ett omklädningsrum), har du skridskor som behöver slipas/åkyta mm. så messa/ring Nathanson 0735055029 under veckan innan träningslägret och bestäm med honom.

10:00-11:30 Ispass inne i Arenan.

Dusch

12:00 Genomgång av resten av lägret samt indelning i olika grupper där ni ska laga er egen mat.

13:30 Kanot vid kanothuset (kajak), undrar vem som ramlar i först?

16:00 Mångkamp/Träning (Detta är en tävling som håller på under hela lägret, tag med badkläder/träningskläder (för två dagar)/löparskor/vattenflaska.)

19:00 Mat

Vi kommer bo på Stenhammarskolan, vi ligger på golvet så tag med det som passar dig själv..

Under kvällen kommer vi ha lite lekar mm.

Söndag 18/8

09:00-11:00 Mångkamp/Träning fortsättning (Stenhammarskolans idrottshall)

12:00 Lunch + föreläsning

Avslutning 14:00

Mångkampen kommer innehålla lite olika träningsmoment samt tävlingar, både lite tuffare fysiskt och enklare , så kom därför alltid taggad till just dessa moment i träningslägret.

Villa står för alla kostnader i samband med lägret då detta är en del i satsningen från 16-A-lag.

 

/Ledarna

Dela artikeln