Vi spelar Guldfemman 2014/15!

Säsongen 2014/15 kommer vi att vara med i något som heter Guldfemman – Ditt Lokala Drömlag. Där en kul och spännande tävling där man kan tävla i kompisgänget eller med grannarna, arbetskamraterna osv… Du väljer ut dina fem favoritspelare i seniorlaget och följer deras prestationer under säsongen. Tävlingen ger pengar till föreningen, men hjälper också till att bygga intresse och engagemang runt laget.

Spelarna i A-laget får poäng för sina prestationer i seriespelet. Detta ger i sin tur poäng till de olika guldfemmorna som är med och tävlar. Den aktuella ställningen kommer hela tiden att kunna följas på vår hemsida hos Guldfemman. Kunden vars femma har flest poäng när serien är slut vinner en upplevelseresa, värd 3 000 kr.

Det är nu möjligt att gå in och köpa sin guldfemma! Det går att handla både via nätet och kontant. Vi kommer att länka till vår sida hos guldfemman härifrån när allt är redo. En guldfemma kostar 160 kr.

Guldfemman kommer att skapa nya intäkter till oss, men framför allt är förhoppningen att vi kan öka intresset och engagemanget runt föreningen. Hjälp oss gärna att sprida detta!

Vi kör igång tävlingen 1/11. Man kan alltså köpa guldfemman under våra två första hemmamatcher också!

Du kan läsa mer om Guldfemman, poängsystemet, priser, m.m. på följande länk

http://www.guldfemman.se/om-tavlingen

 

KLICKA HÄR FÖR ATT DELTA I GULDFEMMAN!

Dela artikeln