Hjälp oss att rama in Arenan i blåvita färger

En häftig inramning i blåvita färger

Seriepremiären närmar sig med stormsteg och den 24 oktober klockan 19:00 är det avslag mot Vetlanda i Sparbanken Lidköping Arena. Vi vill såklart att hela Arenan ska fyllas med blåvita färger och varför då inte passa på att köpa vår senaste supporterartikel, ”Villaperuken” som ni ser på bilden ovanför. Priset ligger på 100 kronor och den finns att köpa antingen på Villas kansli, i vår alldeles egna webbshop eller supportershopen i Arenan.

Under fliken ”supporter” på vår hemsida finner du all information du kan behöva om supportershopen, supporterklubben och olika supporterresor. För att komma till vår webbshop klickar du bara på supportershopen, där kan du se vårt stora utbud av artiklar och handla smidigt med bara några snabba klick. 

Dela artikeln