Turneringsdags för Villa P18

 

Första omgången av Svenska Cupen för Villas P18

Imorgon är det dags för Villas P18 att kliva in i Svenska Cupen som spelas i Trollhättan för deras del. Motståndet består av Vänersborg, Katrineholm och Kungälv, där segraren går vidare till finalspelen. Villa kommer att spela två matcher imorgon lördag, 15:30 mot Katrineholm Bandy och 17:00 mot IFK Kungälv, sedan en match på söndag klockan 17:15 mot Vänersborg.

Det är en turnering som består av 16 lag runt om i Sverige och första omgången kommer att spelas på fyra olika håll i landet, där segraren i varje grupp går till finalspelen och resterande får spela ett regionalt slutspel. Det är Villa P18 som kommer att kliva in i sin grupp med favoritskapet i ryggen, det är inget snack om den saken. Sandviken blir laget som kommer att bära med sig favoritskapet till att vinna hela turneringen.

 Jag tror i helhet att helgen kommer bli rolig och att vi kommer försöka nöta på vårt spel som vi tränat på. Det är också bra under en sådan här helg att få vara lite mer med laget och komma ihop som grupp, det bli lätt splittrat eftersom många i P18 även tränar med J20. Vi satsar självklart på att gå vidare till finalspelen och jag tror att chanserna är mycket stora, säger Niklas Holopainen forward i Villa P18.

Vi önskar Villa P18 lycka till och hoppas på avancemang.

Rasmus Abrahamsson. 

Dela artikeln