Vem blir premiärmatchens gigant?

Vem tar hem priset som matchens gigant?

Daniel Andersson eller Johan Löfstedt? Villa eller Vetlanda? Imorgon är det premiär för säsongen 14/15 och Villa Lidköping ställs som sagt mot Smålandslaget Vetlanda BK. Daniel Andersson och Johan Löfstedt är två av matchens giganter och vi har ställt fem snabba frågor till vardera spelaren.

 

Johan Löfstedt svarar:

Vilken är Daniel Anderssons bästa egenskap? Daniel är en spelare som kan variera sin fart med full kontroll på bollen.

Hur långt går Villa Lidköping i vinter? Jag ser gärna att det tar stopp mot oss i en kvartsfinal, om inte så kommer de gå till Tele 2 Arena.

Vem av de unga spelarna kommer sticka ut mest i Villa Lidköping säsongen 14/15? Jag måste säga Tobias Nyberg, tycker att Tobias har sett riktigt vass ut på försäsongen.

Vad blir resultatet mellan Villa – Vetlanda? Vi vinner med 6-4!

Vad krävs av Vetlanda för att vinna imorgon? Det gäller att vi har stark tro på oss själva om vi ska vinna imorgon.

 

Daniel Andersson svarar:

Vilken är Johan Löfstedts bästa egenskap? Johan är en otrolig bolltrollare med unika egenskaper. Han är kvick och oförutsägbar med en grym blick för spelet.

Hur långt går Vetlanda BK i vinter? Jag tror definitivt att Vetlanda blir ett slutspelslag. Men tyvärr tar det slut för Småland i semifinalen.

Vem av de unga spelarna kommer sticka ut mest i Vetlanda BK säsongen 14/15? Jag har lite dålig koll där men Vetlandas plantskola generellt är imponerande.

Vad blir resultatet mellan Villa – Vetlanda? 7-4 till hemmalaget!

Vad krävs av Villa Lidköping för att vinna imorgon? Att vi gör massa mål och spelar en anfallsglad bandy och att vi sliter hårt tillsammans.

 

Imorgon kväll runt 21:00 så vet vi vilket lag som har gått segrande ur premiärmatchen, Johan Löfstedt tror såklart på Vetlanda och Daniel Andersson givetvis på Villa Lidköping. Vem av spelarna tar hem priset som matchens gigant? Blir det Löfstedt, Andersson eller någon helt annan? Hoppas vi ses i Sparbanken Lidköping Arena imorgon kväll klockan 19:00 så kan vi tillsammans få reda på svaren.

 

Rasmus Abrahamsson

Dela artikeln