Vem blir Villa Lidköpings Guldcoach?

Blir Carl-Johan Lundgren Villa Lidköpings bästa Guldfemma-coach?

 

Förra veckan var det Christer Kjellqvist som skapade sin Guldfemma och denna veckan har Carl-Johan Lundgren på Lidgolw gett sig in i tävlingen.  

 

På fredag drar säsongen 2014/15 igång och då går även startskottet för Guldfemman – Ditt Lokala Drömlag. Gör som Carl-Johan Lundgren på Lidgolw och registrera din Guldfemma så du kan tävla i kompisgänget eller med grannarna, arbetskamraterna osv. För dig som inte riktigt har fått grepp om vad det handlar om så fungerar det så att du väljer ut dina fem favoritspelare i seniorlaget och följer deras prestationer under säsongen. Tävlingen ger pengar till föreningen, men hjälper också till att bygga intresse och engagemang runt laget.

Spelarna i A-laget får poäng för sina prestationer i seriespelet. Detta ger i sin tur poäng till de olika guldfemmorna som är med och tävlar. Den aktuella ställningen kommer hela tiden att kunna följas på vår hemsida hos Guldfemman. Men du kommer även att få ett mail efter varje omgång där du kan läsa allt om hur just din Guldfemma har presterat. Kunden vars femma har flest poäng när serien är slut vinner en upplevelseresa, värd 3 000 kr. Är du den bästa coachen i höst så vinner du ett årskort till kommande säsong, samma gäller till vårens bästa coach. 

Det är nu möjligt att gå in och köpa sin guldfemma och du har fram till den 1 november på dig. Det går att handla både via nätet och kontant. En guldfemma kostar max 160 kr.

Guldfemman kommer att skapa nya intäkter till oss, men framför allt är förhoppningen att vi kan öka intresset och engagemanget runt föreningen. Hjälp oss gärna att sprida detta!

Du kan läsa mer om Guldfemman, poängsystemet, priser, m.m. på följande länk

 

http://www.guldfemman.se/villa

 

Vi önskar alla Guldfemmor lycka till. 

Dela artikeln