Edsbyn – Villa först ut i Bandypuls nya satsning

Bandypuls ny satsning – Edsbyn – Villa först ut

Äntligen kan vi presentera för er att Bandypuls som ägs av MittMedia kommer att direktsända en elitseriematch i veckan, resten av säsongen.

På onsdag går startskottet för en ny satsning som ska erbjuda alla bandyfantaster ett extra utbud av direktsänd bandy. Svensk Bandy och MittMedia är överens om att Bandypuls kommer direktsända en elitseriematch i veckan resten av säsongen. Först ut är Edsbyn – Villa nu på onsdag.

– Det känns grymt kul att vi kan erbjuda våra trogna bandyälskare möjligheten att se så många matcher, säger Christoffer Million, redaktör för Bandypuls.

Christoffer berättar även att man kommer satsa på mycket förhandsmaterial och uppsnack inför matcherna.

– Bandypuls har verkligen gjort skillnad i sin bevakning av elitbandyn. Att man fortsätter sin satsning på webbsända matcher ser vi mycket positivt på och vi hoppas publiken som inte har möjlighet att besöka våra arenor uppskattar den servicen som Bandypuls ger, säger Per Sehlin, Svensk Elitbandys ligachef.

Premiären blir alltså som sagt nu på onsdag med matchen Edsbyn–Villa, sedan blir det en match i veckan resten av säsongen. Edsbyn – Villa startar 19:00 på onsdag och sändningen startar 18:50.

Matcherna kan du se via bandypuls.se och kommer att kosta 99 kronor att köpa, medan prenumeranter hos MittMedia betalar 79 kronor per match.

Om du är prenumerant hos MittMedia – köp matchen här.

Om du inte är prenumerant hos MittMedia – köp matchen här.

Dela artikeln