nyheter default

Två Villaspelare till P15-landslagets sista läger

Gabriel och Albin är nära en landslagstrupp – uttagna till sista lägret

Villaspelarna Gabriel Alteryd och Albin Thomsen är båda två klara för P15-landslagets sista läger. Det var totalt 110 spelare som har visat upp sig sedan första lägret och det är nu 30 kvar, bland dom finns alltså Gabriel och Albin.

Lägret går av stapeln den 4-7 januari i Västerås och efter det ska en trupp på 16 spelare plockas ut för att sedan spela landskamper i februari mot Finland.

– Det har varit mycket funderingar och disskusioner inför uttagningen. Vi har haft en bra dialog och lyssnat på de som varit lägeransvariga på respektive ort. Det har varit ett roligt jobb som inte är färdigt än, säger P15-landslagets förbundskapten Göran Boström.

Vi hoppas såklart att få se både Gabriel och Albin i den blågula dressen i februari. Lycka till.

Dela artikeln