Villa Kidz

Villa Kidz – en supportergrupp för ungdomar mellan 9-14 år

Vi är tre elever från De la Gardie gymnasiet som har startat upp Villa Kidz som ett skolprojekt. På grund av efterfrågningar bestämde vi oss för att vara med och utöka med en supporterklack för ungdomar på Villas matcher. 

Syftet med detta är att skapa en bra mötesplats för ungdomar med gemensamt intresse, att höras mer som supportrar och även att heja fram Villa BK när det går bra men även när det går mindre bra.

Villa Kidz kommer att äga rum den 17/1 (Villa – Sandviken) och 7/2 (Villa – Sirius). Då finns möjligheten att heja fram Villa Lidköping till seger i en föräldrafri miljö med fokus på god supporterkultur.

Innan varje match samlas man en timme innan vid ingång B, samma ingång som till Villas kansli. Då gör man aktiviteter och sedan ser man matchen tillsammans på en alldeles egen del av arenan. Barnen kommer att vistas helt utan målsman. På plats kommer det istället finnas värdar från Barn- och fritidsprogrammet på De la Gardie. I halvlek bjuds det på korv med bröd och även en överraskning.

Det är endast medlemmar i Villa Lidköping BK som kan vara med. Är du intresserad så ska du kontakta följande:

Selma Lundqvist, 073-373 57 03, selmalundqvist@hotmail.se
Filip Johansson, 072-533 80 29, filip.j@hotmail.com
Oscar Isaksson, 076-644 41 03, oscarisaksson17@hotmail.com
Katarina Syrén, 0510-77 13 00, Villa Lidköping BK
Ingrid Fasth, 072-333 54 04, Villa Lidköping BK

Dela artikeln