Inför veckans matcher

Häftig vecka att vänta! – Vi ser fram emot härliga matcher!

 

Bollnäs på bortaplan på onsdag och Sandviken hemma på lördag. Visst är det härliga utmaningar som väntar Villa Lidköping den här veckan!

– Ja, det är onekligen en häftig vecka med ett par riktigt tuffa matcher, säger Mattias Nilsson i tränarstaben.

Allt ser bra ut i truppen, som efter tisdagseftermiddagens träning beger sig norrut. Det blir övernattning i Västerås och vidare transport till Bollnäs under onsdagen.

– Det är bra att få vara tillsammans på det här sättet. Vi har testat det tidigare med gott resultat, säger Mattias.

Segern – och inte minst spelet – i fredags mot IFK Kungälv stärkte självförtroendet.

– Vi bjöd på rolig bandy och många fina mål som jag känner att publiken uppskattade. Vi visar också att vi är på gång ordentligt och har sådan fart på spelet som vi önskar.

 

Bollnäs imponerar

Nu blir motståndet av det vassare slaget. Bollnäs imponerade stort senast när Sandviken besegrades på bortaplan med 5-4. Ett bevis på att Bollnäs är starkare än på länge fick vi också när förbundskapten Jonas Claesson tog ut landslagstruppen i måndags. Andreas Westh, Per Hellmyrs och Daniel Berlin kan väl alla tre känna sig säkra även på VM-spel senare i vår.

 

Inga stora förändringar

Villaspelarna känner stor tillfredställelse efter de senaste segrarna. Några stora krämpor är inte heller att rapportera och det betyder säkert att det inte blir några stora förändringar i laget som tar sig an Bollnäs onsdag kväll.

Redan på lördag är det sedan dags för nästa stormatch. Mästarna från Sandviken gästar Sparbanken Lidköping Arena med matchstart kl 17.00.

 

Bengt Andersson

Dela artikeln