Du har väl laddat hem vår app?

Du har väl laddat hem Villa-appen – få koll på allt som händer runt Villa 

Appen heter ”Villa BK” och är helt gratis. I appen finner du på ett snabbt och enkelt sätt information och nyheter för alla lag från bandyskolan till A-laget. Du kan även boka biljetter, se på vår webb-tv och läsa om spelade matcher, kommande matcher, se statistik och följa tabelläget. Du finner även Restaurang Villas lunchmenyer varje vecka. Appen kommer även att ha Puchnotiser när något nytt postas.  

Vi släppte appen den 12/11-14 och vi har redan hunnit med att släppa en ny version av den. Vill du på ett snabbt och smidigt sätt läsa matchreferat, nyhetsposter eller kanske läsa lite statistik så tycker jag att du ska ladda hem vår alldeles egna app.

Appen kommer att växa med tiden och vi kommer att släppa nya versioner med nya idéer ju längre tiden går.

 

 

Dela artikeln