Villas F17 ett steg ifrån SM-final

Villas F17 är nära SM-final – En avgörande match mot Härnösand väntar

På lördag förmiddag klockan 13:00 spelar Villa F17 den sista och helt avgörande semifinalmatchen mot Härnösand på bortaplan. Den första semifinalen slutade med ett oavgjort resultat, 3-3. Villa hade en 3-1 ledning en bit in i andra halvlek men när laget drog på sig tre utvisningar inom loppet av tio minuter blev det för tufft att stå emot, Härnösand kunde plocka ikapp sitt underläge till 3-3.

I den här semifinalserien spelar man enligt ”UEFA-modellen”. Två matcher ska alltså spelas, hemma och bortamöte. Med ett 3-3 resultat i första matchen så fick Härnösand med sig tre stycken bortamål, vilket betyder att skulle inte Villa vinna matchen så måste man göra fler än 3 mål för att kunna gå vidare på ett oavgjort resultat. Skulle man däremot vinna matchen så är man givetvis klara för SM-final.

Laget hade igår en gemensam matlagningskurs med kostföreläsaren Catharina Rådemar som är ett av stegen i vår satsning projekt 16 till A-lag. Imorgon kommer man att lasta bussen och bege sig till Härnösand för övernattning, matchstart på lördag är alltså 13:00.

På lördag runt 15:00 vet vi om vi har ett Villalag i SM-final!

Klicka här för att följa matchen direkt på elitrapport.se.. 

Dela artikeln