Semifinalförlust för P18

Säsongen över för Villa P18 – Sandviken blev för tuffa

Igår kväll spelades den andra och avgörande semifinalen för Villa P18 och det var Sandviken som stod för motståndet. Efter en förlust med 7-2 på bortaplan var det ett svårt uppdrag som väntade för hemmalaget, man var alltså tvungna att vinna med 5 mål.

Man öppnade matchen riktigt bra och tog ledningen efter redan tre minuter genom William Arvisson på passning från Niklas Holopainen. Sandviken skapade inte särskilt mycket i inledningen av matchen och Villa hade bra koll på sin defensiv. Men när kvitteringen kom i matchminut 21 från Joel Engström så blev laget tvingade till att göra ett extra mål och i slutet av halvleken kom även 1-2.

Man gick ut med bra en inställning i andra halvlek, laget var taggade för att vända matchen och det började bra, kvittering och ledningsmål av William Arvidsson efter bara sju minuter. Men när sedan Sandviken kvitterade på ett ganska enkelt sätt till 3-3 genom Kalle Wallin så gick luften ur hemmalaget. Sandviken vann sedan matchen med 3-4 och blev alltså klara för SM-final.

Vi vill berömma Villas P18 som har genomfört en riktigt bra säsong med bland annat en serieseger.

Dela artikeln