Summering av Bissen Brainwalk & BBW-lotteriet

Bissen Brainwalk 2015 & dragningslista från BBW-lotteriet!

VINSTNUMMER BBW-LOTTERIET

Här hittar du en komplett dragningslista för BBW-lotteriet 2015:BBW-lotteriet Lisch 2015 Dragningslista.pdf (öppnas i nytt fönster).

STORT TACK!

Vi från Villa Lidköping delar projektgruppens önskan om att rikta ett stort tack till de sponsorer som bidragit till insamlingen, till alla företag och personer som ställt upp för att skapa ett bra evenemang, till alla som kom och gick med oss och sist men inte minst alla de lokala föreningar som deltog och etablerade Lidköpings Bissenbrainwalk som en av de allra bästa. Stort tack!

INSAMLINGEN

Bissen Brainwalk blev en succé och vi samlade tillsammans med er in mer pengar än förra året, över 150 000kr. Insamlingen spred sig över stora delar av Lidköping och förutom antalet glassar som Birgers sålt under sommaren, insamlingsbössorna som varit utplacerade på exempelvis Josefs och Stadshotellet har också gåvor från bland annat Louise Gustafssons Go Life Sweden på summan 60 200 kronor varit helt fantastiskt.

#BBWLISCH 2016

Vi har ingen avsikt att stanna än!

Har du en förening eller ett företag som vill vara med att sätta nya rekord 2016? Klicka in på kontaktsidan och skicka ett mail till Anders eller Krister så återkommer vi när nästa evenemang börjar ta form. (För att komma till kontaktsidan klicka här.)

>FÖR FLER BILDER TRYCK HÄR<

Dela artikeln