nyheter default

Starta säsongen med 20% på Stadium

 

Till medlemmar i Villa Lidköping BK 

Stadium och Villa Lidköping har kommit överens om ett samarbetsavtal. Avtalet innebär att Stadium blir sponsor och officiell sportleverantör åt Villa Lidköping och detta omfattar även Nike som blir det varumärke som Villa Lidköping kommer att använda till föreningens klubbkonfektion.

Tillsammans har det byggts upp en profilguide för Villa Lidköping BK där målet är att uppnå en enhetlig klädsel bland alla medlemmar samt att på ett så enkelt sätt som möjligt kunna beställa klubbkläder. Profilguiden finns via länken www.stadiumteamsales.se/villalidkopingbk

Nedan finns några av de punkter vi känner är viktiga för Er att ta del av i detta samarbetsavtal.

Stöd din förening:

Alla som vill kan stödja Villa Lidköping BK genom att logga in på mina sidor på www.stadium.se och välja Villa Lidköping BK som förening att stödja. Detta ger 3% till föreningen på ditt köp och du som privatperson får naturligtvis behålla dina egna intjänade bonuspoäng. Det är viktigt att du som medlem registrerar dig på stadium.se för stöd din förening.

Det är där igenom du som privat person erhåller mycket av butikens erbjudande och rabatter. Klicka på Stadiums banner som finns på vlbk.se för att kommat direkt till registeringen. Detta är enkelt beskrivet Stadiums motsvarighet till Svenska Spels Gräsroten.

Bonuskort i kassan:

På Stadium Lidköping kommer det att finnas ett bonuskort som är till för alla ni som handlar produkter på Stadium Lidköping, genom detta kort får föreningen bonus tillbaka på ditt köp, och du som privatperson erhåller föreningens rabatterade klubbpris på bandyprodukter i butiken.

Säg bara till i kassan vid köp att du vill registrera ditt köp på Villa Lidköping BK Bonuskort.

OBS! Du inte kan dubbelregistrera ditt köp på både privat och förenings bonuskort när du nyttjar föreningens speciella medlemspriser i butiken.

Rabattdagar i butik:

Då era bandyrelaterade produkter är färdigrabatterade med ett s.k Team Pris när ni handlar dom i butik kommer Stadium Lidköping och Villa Lidköping BK att vid olika tillfällen under säsongen arrangera klubbdagar i butiken. Då kommer Ni att erhålla 20% rabatt på butikens hela sortiment. OBS! att vissa restriktioner på rabatten finns och kommer att stå i information när den kommer ut.

Klubbkläder:

Klubbkläder kommer att finnas för utprovning vid valda tillfällen, Stadium Lidköping och Villa Lidköping BK kommer att informera på VLBK:s hemsida när dessa tillfällen kommer. Klubbkläderna visas på www.stadiumteamsales.se/villalidkopingbk.

ERBJUDANDE! 

Vi startar säsongen med ett erbjundade direkt. Du som är medlem i Villa Lidköping BK får 20% på hela Stadiums bandysortiment. 

Klicka här för att komma till erbjudandet. (Erbjudandet gäller vid uppvisande av innehållet i länken) 

 

Stadium, tillsammans med Nike, hälsar Villa Lidköping BK och alla ledare, spelare, funktionärer, föräldrar och släktingar varmt välkomna som kunder till oss!

                                      

Dela artikeln