Ny säsong av Guldfemman!

Är du årets bästa coach? – Ny säsong av Guldfemman är öppnad 

Guldfemman 2014/15 blev en härlig tävling och den var spännande ända fram till slutet. Vi vill tacka alla som var med och deltog i Guldfemman säsong 14/15. Vi vill även gratulera förra säsongens vinnare. Priset till vårens coach gick Anders Olsson och vinnaren av höstens coach blev Anders Wallander, det blev även Anders Wallander som plockade hem hela tävlingen. 

Nu är det dags för en ny säsong och nya möjligheter att utmana Villa Lidköping BK:s ledarstab om titeln "Villa Lidköpings guldcoach". Vi har nu öppnat guldfemman igen och det som du behöver göra är att köpa dina fem favoritsplare i Villa Lidköping BK. Spelarna i A-laget får poäng för sina prestationer i seriespelet. Detta ger i sin tur poäng till de olika guldfemmorna som är med och tävlar.

Den aktuella ställningen kommer hela tiden att kunna följas på vår hemsida hos Guldfemman. Kunden vars femma har flest poäng när serien är slut vinner en upplevelseresa, värd 3 000 kr. Är du den bästa coachen i höst så vinner du ett årskort till kommande säsong, samma gäller till vårens bästa coach.

Förutom äran och obetalbar skryträtt kan du alltså vinna fina priser. Det kostar 160kr och närmare hälften går direkt till klubbkassan. 

Klicka nedanför så kommer du direkt till Villa Lidköpings sida på Guldfemman. Där hittar du all den information som behövs. 

>>GULDFEMMAN – VILLA LIDKÖPING BK<<

BILDTEXT: Här fyller Christer Kjellkvist (346 mål i Villadräkten) i sitt bidrag till Guldfemman 2014/15. 

 

 

Dela artikeln