Nu startar vi #Villahjärtat till förmån för flyktkatastrofen vid medelhavet!

#Villahjärtat – Tillsammans är vi starka! 

Under den senaste tiden har flera flyktingkatastrofer inträffat på Medelhavet, när båtar med människor som försöker ta sig till Europa sjunkit. Tusentals frivilliga hjälper de människor som kommer genom exempelvis första hjälpen, ge mat och vatten och ordna med transport till närmaste sjukhus.

Vi är många i Lidköping som vill stötta och hjälpa till. Därför har vi startat #Villahjärtat. Här kan du också vara med och bidra! Skänk en slant till Röda Korset som hjälper offren på plats vid Medelhavets stränder.

Vi startade insamlingen redan igår kväll (måndag) och Villafamiljen är underbar. Kolla bara på bilden nedanför, vi har redan samlat in drygt 4000:-.

Insamlingen pågår fram till 1 oktober. Tillsammans är vi starka! Klicka här eller på bilden nedan för att komma fram till #Villahjärtat!

Dela artikeln