Ny medarbetare – välkommen Albin Rageus!

Albin Rageus ny på kansliet – Katarina Syrén gör sin sista säsong.

Efter säsongens slut försvinner vår nuvarande marknadsansvarig, Katarina Syrén. Efter sex säsonger i klubben med inriktning försäljning, event och logeplan kommer nu Katarina att bege sig ut i världen på nya uppdrag, nästa stopp blir Ungern i minst fyra år.

Nu när Katarina försvinner kommer det in ett nytt ansikte i föreningen. Vi hälsar Albin Rageus varmt välkommen till oss på kansliet, Albin kommer att ta över Katarinas arbete.

Albin är 26 år gammal, född och uppvuxen i Lidköping. Efter flera år i ungdomsbandyn slutade Albin bandyn och fokuserade fullt ut på bandyns sommarsport, golf. Efter några år i golfens värld flyttade Albin vidare till Göteborg för studier tillsammans med sin sambo. Efter en tvåårig utbildning till butikschef har nu Albin jobbat som just butikschef i två olika livsmedelsbutiker. Nu är han tillbaka i världens finaste bandyförening.

Varför blev det just Villa Lidköping?

– Jag har själv spelat i klubben och har bandyintresse så det känns riktigt kul att få jobba i en framgångsrik klubb med bra driv.

Har du några mål med ditt nya arbete?

– Som alltid kommer jag att gå in med 100 procent och sedan försöka öka ännu mer längs vägen.

Albin är en kille som alltid vill hitta på nya saker och kommer med bra idéer.

– Jag kan tillföra mycket med mitt engagemang, positiv inställning och ett nytänk då jag kommer från en annan form av försäljningsbransch, avslutar Albin.

Vi önskar Albin Rageus lycka till på det nya jobbet och hoppas på en härlig framtid tillsammans i Villa Lidköping BK. 

 


/Rasmus Abrahamsson.
rasmus.abrahamsson@vlbk.se

Dela artikeln