Villakillar prisades på bandygalan!

Två Villaspelare prisades under bandygalan 2016 – "Årets man & pojkspelare"

När bandysäsongen 2015/16 summerades på annexet och bandygalan i lördags så var tre Villaspelare nominerade i två olika kategorier.

På herrsidan och till "Årets man" prisades Villa Lidköpings lagkapten och storskytt David Karlsson. På pojksidan fanns både Joel Broberg och William Arvidsson med i nomineringen, priset gick till Joel Broberg. 

David Karlsson är utsedd till årets man i svensk bandy 2015/16 

Det blev en dyster lördag i Stockholm, ljuset i mörkret blev ändå när Villa Lidköpings David Karlsson som tredje spelare i Villa Lidköping genom tiderna blev utsedd till "Årets man" – det är bara Mikael Arvidsson (1987) och Daniel Andersson (2013) som vunnit priset tidigare. 

Joel Broberg är utsedd till årets pojkspelare i svensk bandy 2015/16

Joel Broberg visade prov på fantastisk bandykvalité när han tillsammans med Villa Lidköpings P18 vann SM-guld 2015/16. Joel kan se tillbaka på en härlig säsongen med debut i A-laget, SM-guld, matchens lirare i finalen och nu alltså även "Årets pojkspelare" 
 


/Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

 

Dela artikeln